Hej alla simmarvänner!

Sänder här tävlingsprotokollet efter dagens Waldenströmmare och terminens sista simning.

17st fullföljde vilket är ett bra resultat med tanke pp våra sjuklingar samt alla seglare. Alla trodde att Ulf Bellander redan klarat första platsen men Richard Ponton gjorde en väldigt lyckad Waldenströmmare som fick honom att passera Ulf vilket gjorde att Ulf också fick göra en Waldenströmmare och han lyckades åter passera Richard med 1 sekund. SÃ¥ det blev väldigt rafflande.

Fler gjorde lyckade Waldenströmmare utöver ovan nämnda Per Westlund, Thomas Aveheim, Arne Clevestam och Bo Lundberg.

De 10 främsta blev:

  1.   Ulf Bellander                            9.9
  2.   Richard Ponton                       10.9
  3.   Per Westlund                           13.0
  4.   Thomas Lindbohm                  17.7
  5.   Jan Tabrin                                17.8
  6.   Glenn Lötberg                          18.1
  7.   Marina Backer Skaar             18.1
  8.   Bo Lundberg                             19.0
  9.   Thomas Aveheim                     20.9
  10.  Stellan Lindqvist                       23.4

Då jag ser dåligt och Glenn skrivit med små bokstäver kan jag ha lämnat fel resultat på 4 och 5 på ¨fiket¨ men ovan nämnda är de korrekta. Vill gratulera alla som fullföljt till en fin insats samt naturligtvis STORT GRATTIS till Ulf Bellander för vinsten även denna termin. Ulf vann ju även vårterminen så 2017 är ett lyckat år för Ulf i simtävlingssammanhang. Vår pokal delas ut av vår ordförande  vid julmiddagen på måndag som brukligt är.

Vår domare i vattenpolon Thomas Heuman tyckte det var en mycket välspelad match där bollen oftast var i luften och där det var förhållandevis få fasthållningar. Fint passningsspel och strålande målvaktsinsatser av Janne Tabrin och Nisse Åhlund

Det vita laget vann i dag med 8-4 och gjorde även bonusmålet så slutställningen blev 9-4 till de vita.

Klubben bjöd på kaffet i dag och dom som ville ha lussebulle fick även det. Vad jag kunde se blev det en gest  som uppskattades av alla.

Lennart Uhlmann var ej med i simningen men kom till simhallen och fikat och hade en blomma med till dels Anneli Viking på badet samt till Café Amanda. Båda blev väldigt glada för att klubben visade sin uppskattning genom denna lilla gåva.

Thomas Aveheim framförde en hälsning från Lars Ljungdahl på ¨fiket¨.

Nu återstår vår julmiddag på måndag på Harö Krog och vi har slutligen blivit 22st vilket är nästan som förra året då vi var 23st. För den som vill ha namnen på deltagarna bifogar jag den slutliga anmälningslistan. Alla skall känna sig hjärtligt välkomna och det är glädjande att vi är så många.

Vi startar vårterminen torsdagen den 11 januari och jag kommer som vanligt att skicka ut kallelse med nytt tävlingsprogram några veckor innan start. Då gäller även att betala in vår årsavgift som nu är 1.200 kr för aktiva medlemmar och 600 kr för passiva medlemmar. Vårt plusgiro är:  57 140-6.

Vill tacka alla för denna termin och ett speciellt tack till mina bitr. simledare Glenn Lötberg, Tomas Lindbohm och Ulf Bellander. Önskar er alla GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Väl mött på måndag på Harö Krog!

Mina bästa H2O-hälsningar

Bo

Simledare